220,00 NOK

Hver måned

14 dagers prøveversjon
Betalingsinformasjonen din blir lagret på en sikker server for fremtidige kjøp

Eg forstår at etter 14 dager gratis prøve blir eg automatisk trekt for kr 220,- pr. mnd. inntil eg eventuelt seier opp. Det er ingen bindingstid. 

Livskraft Yoga med 14 dagers prøve 🌞

 

Livskraft Yoga portalen er for deg som:

 🌻Vil gjøre mer yoga, meditasjon og bevisste pust for å gi deg selv mulighet til å leve godt i din sterke livskraft

🌻Vil komme mer i kontakt med egen livskraft ved å: puste, løse opp i fysiske og mentale spenninger, hvile, føle deg myk - både i kropp og sinn, kjenne på livsglede, ro og balanse, vil gi deg selv egenkjærlighet og lytte til deg selv. 

Etter kort tid med yoga, meditasjon og bevisste pust kan du komme til å  føle mer på: 

💚Livsglede

💚Tilstedeværelse

💚Positiv energi

 

 

Tilbakemeldinger frå kunder:

Tusen takk for invitasjonen til Livskraft Yoga. Dette var en nydelig side som vil inspirere til å prøve.

Lise Hove

Som 70 årig revmatiker og hjertepasient hjelper dette meg både med bevegelighet og pust. Dette er ekstra bra i dei periodane eg ikkje får trent så mykje ellers.

Ingrid Marie Kvarven

Etter å ha vært med på Aud sine Yoga timer har jeg fått ny inspirasjon og et push til å starte opp igjen med yoga. Hun guider deg gjennom yogaøvelsene med sin smittsomme ro og tydelighet. Noe som gir meg den aller beste tilstedeværelse i øvelser og pust på en enkel og magisk måte! Inne i Livskraft Yoga Portalen hennes finner du i tillegg til yogakurs og øvelser, flere fine bevisstgjørende øvelser, guidinger og redskaper du kan bruke gjennom en travel hverdag. Jeg gir Aud mine aller beste anbefalinger.

Mona Meltzer